Bad - Restaurang / Bar - Café - Minigolf - Kanoter...


Upplev Rösjöbaden

Badplatsen

Vid rösjöns strand hittar du en härlig sandstrand som är mycket uppskattad bland våra campinggäster. Bryggor ramar in stranden på ett praktiskt sätt och underlättar för barnfamiljer som behöver ha uppsikt över de små. I anslutning till badplatsen finns också lekområden för de mindre med gungor och lekaktiviteter. Vår camping erbjuder allt inom promenadavstånd och på sommaren är rösjöns stränder en underbar miljö att vistas i.

Aktiviteter

Sommaren är avkoppling, men även aktivitet. Vi erbjuder ett antal aktiviteter för er som vill tillbringa er tid på campingen och inte utforska omgivningarna. Vill du aktivera dig och dina nära och kära bokar ni enkelt upp detta via receptionen. Rösjöns camping erbjuder i dagsläget allt från minigolf till kanotuthyrning, och vi planerar för fullt att fylla på med ytterligare aktiviteter för våra sommargäster och besökare.


Restaurang och bar

I vår mysiga restaurang kan du njuta av våra lagade rätter både inne och ute. Vi har en soldränkt uteservering med utsikt över rösjön och grönområdena som omringar var anläggning. I baren kan ni köpa något svalkande och grillen startar vi upp när vädret tillåter.
Öppettiderna för restaurang och bar är 11.00 till 22.00 beroende på säsong. Grillen är öppen 11.00 till 20.00 juni - augusti.

Café och service

I vårt receptionshus hittar du en serviceenhet där du hittar kaffe, glass, godis och lagad mat. Vi vet vad våra campinggäster behöver och försöker hålla ett utbud som passar allt från barnfamiljer till äldre gäster. Serviceenheten tillgodoser småbehov och vill man boka bord för att äta en middag hänvisar vi till vår restaurang och bar.

Hej! på Rösjöbaden kan du Najs, eller hur 🙂