Camping i Stockholm


Rösjöbaden överraskar!


Camping Key Europe är kortet som knyter samman campingplatser över hela Europa. Med ett aktivt kort blir din semester bekvämare, tryggare och billigare. När du checkar in på en campingplats som är ansluten till SCR Svensk Camping behöver du ett Camping Key Europe. Kortet är numera digitalt och aktiveras i appen My Camping Key. Det kostar 150kr och är giltigt i 12 månader.
Camping som den borde erbjudas på alla campingplatser i Sverige. Nära en större stad, men ändå isolerat i naturskönt område med en sjö som närmaste granne. Rösjön gränsar till ett naturreservat och den omgivande naturen erbjuder fantastiska möjligheter till rekreation och avkoppling. Camping i Sverige när den är som allra bäst!
Vår campingplats erbjuder både kort- och långtidsboende med alla bekvämligheter som du kan tänkas önska. Många campinggäster återkommer till sin favoritcamping och Rösjöbadens camping är inget undantag. Alla bekvämligheter som du behöver hittar du runt hörnet från din husvagn eller husbil. Det är aldrig långt till mat, dryck eller service.

Hej! Rösjöbadens camping är det alternativet i Stockholm.

Campingen Rösjöbaden

Camping i naturskön miljö

Ja, närmare centrala Stockholm kan man inte campa i så här naturskön miljö! Rösjöbadens camping är planerad för att tillgodose både närhet till kommunikationer, bekvämligheter och det affärsutbud som en storstad erbjuder. Vi har inte mindre än 190 platser för husvagn och husbild där givetvis el i priset för platsen. Allt för att göra ditt campingliv enklare.

Bekvämligheter och fri wi-fi

På campingen har vi både kort- och långtidsgäster boende. El-uttag finns vid alla 190 platser och ingår så klart i platshyran. Campingplatsen är placerad vid kanten av rösjön där du kan inleda dagen med ett svalkande morgondopp på den härliga sommarmorgonen. Mat och dryck finns på området och så klart även kiosk, reception, tvätt och disk. När du vill göra dig fin inför kvällen väljer du någon av våra 14 duschar som du hittar i servicehuset. Givetvis har vi fri wi-fi över hela området.
Rösjöbadens camping är planerad för att du aldrig ska sakna något och ha nära till allt. Camping när den är som bäst tycker vi.


MAT och DRYCK

Visst är det mysigt att laga mat och äta i husvagn eller förtält, men vissa dagar får man skämma bort sig själv. Därför hittar du en servering i nära anslutning till campingen som erbjuder ett bra caféutbud och även lagad mat. När solen kommer för att stanna (juni-augusti) startar vi även upp grillen som är öppen 11.00 till 22.00, lite beroende på väder så klart. Baren, med ute- och inneservering, har öppet 11.00-22.00 beroende på väder och säsong.

Service på campingplatsen

Rösjöns camping har vuxit fram utifrån de behov som vi märkt våra gäster haft genom åren. Idag kan vi stoltsera med att vi är en fullservice-anläggning med allt du behöver. Förutom den kunniga receptionen har vi även kiosk, restaurang och bar. Vi anser också att det är av yttersta vikti att tillgodose det dagliga behovet som våra campinggäster har i form av renhållning, städ, disk och personlig hygien, och därför hittar du samtliga dessa bekvämligheter runt hörnet från din husvagn eller husbil. Självklart erbjuder vi också WIFI till alla våra gäster.

 

Information

  • 190 Campingtomter med el
  • 40 stugor för uthyrning
  • 14 offentliga duschar
  • 10 WC
  • 1 Handikappanpassad Dusch & WC
  • 2 Tvättmaskiner
  • 1 Torkskåp
  • Kök med 20 sittplatser

Vår prislista
 
Intresset för camping i stockholmsområdet och i hela Sverige har ökat explosionsartat. Vi ser ett ökat intresse för våra platser för varje år som går, och närheten till storstaden är så klart en stjärna i kanten från våra långväga gäster.
Långtidsboende på vår camping ökar också, och vi har i takt med det ökade intresset också genomfört ett flertal större renoveringar av vår campinganläggning. Alla gäster som kommer med husvagn eller husbil har givetvis eget fordon, men för de som väljer att tälta är det inte långt till allmänna kommunikationer där gästerna med lätthet kan ta sig från campingen och in till stan.
Att campa är en livsstil, och detta vill vi också värna om. Gemenskapen och respekten för både grannar och nära och kära är något som vi är stolta över på rösjöns camping. Det finns en ömsesidig respekt som vi är väldigt stola över att ha åstadkommit tillsammans med våra kära campinggäster.
" Vi har haft en fantastisk tid på Rösjöbadens långtidsboende. Kanonservice, fri wi-fi, bra pris och alla bekvämligheter vi kunde önska oss! "