Stuguthyrning på Rösjöbadens Camping & Stugby


Vi erbjuder helt nybyggda stugor i anslutning till vår camping helt nära vackra Rösjön. Stugorna har modern arkitektur och håller högsta klass för ditt boende. Väljer ni en stuga som alternativ till husvagn eller tält är det viktigt med bekvämligheterna, detta har vi tagit fasta på och du har aldrig långt till service och avkopplande miljöer. Våra stugor är populära att boka året om.
Oavsett om du bokar stuga med din familj eller som par, så har vi alternativ som passar. Våra stugor har minst 4 bäddar och med en rejäl bäddsoffa kan du därför enkelt erbjuda extra sovplats även i våra mindre hus. Givetvis ska det vara enkelt att ta sig till och från sitt boende. Allmänna kommunikationer nås enkelt genom busshållplatser utanför området. Från dessa tar du dig smidigt till Sollentuna/City eller Mörby/ Danderyd.

Hej! Passa på att en av våra fina stugor.

Långtidsboende i stuga

Hyra stuga på vår campingplats

Vår moderna camping erbjuder full service till dig som vill hyra stuga hos oss. Närheten till Stockholm är så klart ett plus, men du har mycket av det du behöver inom någon minut från ditt boende. Enkelheten i att ha bekvämligheter i området är mycket uppskattat så klart, och vi är stolta över valfriheten att kunna hyra stuga, boka husvagnsplats eller bara besöka oss för att bada en varm sommardag. Det finns något för alla på rösjöns camping och stugby.

Vilken stuga vill du hyra?

Samtliga stugor har två våningsplan. Entrén sker på det nedre planet där ni även finner dusch & wc, en köksavdelning samt en bäddsoffa med plats för två barn eller en vuxen. Ovanvåningen är ett rent sovrumsplan där ni möts av två sängar. Utanför stugan i anslutning till det nedre planet finns dessutom en privat möblerad uteplats. Stugornas storlek är 28 eller 33 kvm.

Service kring din stuga

Bekvämligheter är som sagt A och O. På området hittar du inte mindre än 14 duschar. Tvätt och disk hanterar du enkelt genom professionella maskiner som är snabba och effektiva. Receptionen står så klart också redo att hjälpa dig med tips, förslag och vägledning.


Mat, dryck och umgås

Att hyra stuga innebär så klart att man har större möjligheter att umgås med de nära och kära i och kring stugan, men det finns också alternativ för dem som önskar. Serveringen är placerad i nära anslutning till stugorna och erbjuder ett bra caféutbud och även lagad mat. När solen kommer för att stanna (juni-augusti) startar vi även upp grillen som är öppen 11.00 till 22.00, lite beroende på väder så klart. Baren med ute- och inneservering har öppet 11.00-22.00 avhängt väder och säsong.

Information om Stugorna

Stugans storlek: 28 m²
Sängtyper: 2 enkelsängar, 1 bäddsoffa.

Stugan har två våningsplan.
På undervåningen finns badrum med wc/dusch, liten köksavdelning med kyl/frys och spis, kaffebryggare och köksutrustning, matbord och stolar. Dessutom en bäddsoffa anpassad för två barn.
På övervåningen finns två 90 cm sängar och stugan har dessutom en privat, möblerad uteplats.

Oavsett om du söker boende ensam för längre tid, eller i sällskap, så har vi något som passar dig. Våra stugor har minst 4 bäddar och du som kort- eller långtidsboende får givetvis erbjuda sängplats till dina gäster i ditt boende. Givetvis ska det vara enkelt att ta sig till och från sitt boende. Allmänna kommunikationer nås enkelt genom busshållplatser utanför området. Från dessa tar du dig enkelt till Sollentuna/City eller Mörby Danderyd.
Behovet av ett långtidsboende kan vara kraftigt varierande. Du kanske har ett tillfälligt jobb i Stockholm, eller är mellan två bostäder. Oavsett anledning så har vi märkt att behovet av lugn och ro samt tillgång till god service är avgörande för trivseln hos våra långtidshyresgäster. På sommaren bokas våra stugor upp, men även husvagnsplatserna är populära för boende från 1 månad och upp till hela sommaren.

Våra stugor har fullutrustade kök för att vi vill att du ska ha allt du behöver reda från start.

Vi tror på att hålla hög service och vi märker på återkommande gäster att detta har varit avgörande i valet av långtidsboende hos oss. Vi hoppas att du som ny långtidshyresgäst ska finna ro i våra bostäder eller platser för din husvagn och när du väljer att lämna oss redan längtar till nästa gång vi ses.

Tveka inte att höra av dig till oss vid funderingar, vi vill hela tiden förbättra oss, även om vi tycker att vi har kommit en lång bit på vägen.

" Vi har haft en fantastisk tid på Rösjöbadens långtidsboende. Kanonservice, fri wi-fi, bra pris och alla bekvämligheter vi kunde önska oss! "