Långtidsboende 15 minuter från centrala Stockholm.


Hej! Passa på att en av våra fina stugor.

Långtidsboende i stuga

Långtidsboende på campingen

Vi har inte bara våra nybyggda stugor att erbjuda långtidshyresgäster, utan även våra allt populärare husvagnsplatser. Precis som stugorna erbjuder vi fullservice till våra husvagnsgäster.
Det finns totalt 190 campingtomter och vi erbjuder el-anslutningar på alla platser.

Stugor för upp till 4 eller 6 personer

Samtliga stugor har två våningsplan. Entrén sker på det nedre planet där ni även finner dusch & wc, en köksavdelning samt en bäddsoffa med plats för två barn eller en vuxen. Ovanvåningen är ett rent sovrumsplan där ni möts av två sängar. Utanför stugan i anslutning till det nedre planet finns dessutom en privat möblerad uteplats. Stugornas storlek är 28 eller 33 kvm.

Fullservice i ditt långtidsboende

När du söker ett boende för längre tid så är service och bekvämligheter A och O. På området hittar du inte mindre än 14 duschar. Tvätt och disk hanterar du enkelt genom professionella maskiner som är snabba och effektiva.


MAT och DRYCK

Serveringen är placerad i nära anslutning till stugorna och erbjuder ett bra caféutbud och även lagad mat. När solen kommer för att stanna (juni-augusti) startar vi även upp grillen som är öppen 11.00 till 22.00, lite beroende på väder så klart.

Stuga med 4 bäddar

Stugans storlek: 28 m²
Sängtyper: 2 enkelsängar, 1 bäddsoffa.
Stugan har två våningsplan. På undervåningen finns badrum med wc/dusch, liten köksavdelning med kyl/frys och spis, kaffebryggare och köksutrustning, matbord och stolar. Dessutom en bäddsoffa anpassad för två barn samt en våningssäng för 2 personer. På övervåningen finns två 90 cm sängar och stugan har dessutom en privat, möblerad uteplats.

Stuga med 6 bäddar

Stugans storlek: 33 m²
Sängtyper: 2 enkelsängar,1 våningssäng, 1 bäddsoffa.
Stugan har två våningsplan. På undervåningen finns badrum med wc/dusch, liten köksavdelning med kyl/frys och spis, kaffebryggare och köksutrustning, matbord och stolar. Dessutom en bäddsoffa anpassad för två barn. På övervåningen finns två 90 cm sängar och stugan har dessutom en privat, möblerad uteplats.
Att hyra stuga för längre tid i Stockholm är en möjlighet för dig som under ett eller ett par månader letar ett rejält boende nära bekvämligheter och stadskärnans utbud. Långtidsboende hos oss i Rösjön ska vara enkelt men ändå komplett. Hyr man stuga till skillnad från lägenhet så är ofta närheten till naturen och möjlighet till avkoppling avgörande faktorer.

Att hyra ett långtidsboende kan också vara ett alternativ för dig som under en begränsad till ska vistas i Stockholm med omnejd. Våra stugor är anpassade så att du inte ska sakna varken sängplatser eller de bekvämligheter som behövs när man hyr stuga för lång eller kort tid.

Att hyra stuga nära Stockholm, men ändå avskiljt är så klart unikt, men ska också vara komplett. Vi vill att du ska känna att vi alltid finns runt hörnet om det ändå är något du saknar. Långtidsboende hos oss är, och ska vara, ett alternativ som du alltid kan känna dig trygg och nöjd med.

Oavsett om du söker boende ensam för längre tid, eller i sällskap, så har vi något som passar dig. Våra stugor har minst 4 bäddar och du som kort- eller långtidsboende får givetvis erbjuda sängplats till dina gäster i ditt boende. Givetvis ska det vara enkelt att ta sig till och från sitt boende. Allmänna kommunikationer nås enkelt genom busshållplatser utanför området. Från dessa tar du dig enkelt till Sollentuna/City eller Mörby Danderyd.
Behovet av ett långtidsboende kan vara kraftigt varierande. Du kanske har ett tillfälligt jobb i Stockholm, eller är mellan två bostäder. Oavsett anledning så har vi märkt att behovet av lugn och ro samt tillgång till god service är avgörande för trivseln hos våra långtidshyresgäster. På sommaren bokas våra stugor upp, men även husvagnsplatserna är populära för boende från 1 månad och upp till hela sommaren.

Våra stugor har fullutrustade kök för att vi vill att du ska ha allt du behöver reda från start.

Vi tror på att hålla hög service och vi märker på återkommande gäster att detta har varit avgörande i valet av långtidsboende hos oss. Vi hoppas att du som ny långtidshyresgäst ska finna ro i våra bostäder eller platser för din husvagn och när du väljer att lämna oss redan längtar till nästa gång vi ses.

Tveka inte att höra av dig till oss vid funderingar, vi vill hela tiden förbättra oss, även om vi tycker att vi har kommit en lång bit på vägen.

Vårt långtidsboende i form av nybyggda stugor väntar på att du ska flytta in för lång eller kort period. Varmt välkommen till Rösjöns långtidsboende!

" Vi har haft en fantastisk tid på Rösjöbadens långtidsboende. Kanonservice, fri wi-fi, bra pris och alla bekvämligheter vi kunde önska oss! "